Verhuur

Bij het Eierlandsche Huis kunt u diverse ruimtes huren tegen een kleine prijs. Heeft u binnenkort een bruiloft, receptie of ander feest? Wij hebben diverse mogelijkheden en diverse zalen beschikbaar! Natuurlijk kunt u deze zalen naar eigen wens inrichten en zijn er talloze mogelijkheden. Ook hebben wij een gymzaal beschikbaar voor sportactiviteiten ook kunt u gebruikmaken van de tennisbanen bij het Eierlandsche Huis. Het hele gebouw is voorzien van gratis WiFi.

Waddenzaal

De grote barzaal is uitgerust met een pooltafel. Natuurlijk kunt u deze ruimte ook huren voor feesten of partijen. 
Prijs: € 40,- per dagdeel.

Eilandzaal

De Grote zaal biedt, zoals de naam al doet vermoeden, veel ruimte. De zaal is geschikt voor grote feesten of het verzorgen van een uitvaartdienst. Meer informatie? Neem contact met ons op.
Prijs: € 40,- per dagdeel.

Lepelaarzaal

Het Eierlandsche Huis beschikt over twee vergaderruimtes. Het hele gebouw is voorzien van gratis WiFi. Voor presentaties is het ook mogelijk om beamer, scherm, flipover, microfoon en geluidsbox te huren.    
Prijs: € 20,- per dagdeel.

VLEUGEL

In het Eierlandsche Huis is een vleugel aanwezig. Deze kunt u huren voor €. 25,00 per dagdeel.

Gymzaal

Zin in een sportieve middag? De gymzaal van het Eierlandsche Huis is af te huren voor diverse doeleinden. Ideaal voor een familiedag, personeelsuitje of zomaar een actieve middag op een regenachtige dag. De gymtoestellen zijn tijdens de verhuur niet beschikbaar. 
Prijs: € 15 per uur.

Tennisbanen

Achter het Eierlandsche Huis liggen twee mooie tennisbanen. Deze tennisbanen kunnen door iedereen gehuurd worden. De tennisbanen zijn in mei 2020 VERNIEUWD!! 
Prijs: € 20,- per uur per baan.

U kunt van maandag t/m vrijdag dag vanaf 11.00 uur een tennisbaan van te voren te reserveren via 0650615466 of 0654706848.

Zaterdag en zondag gesloten. Ook voor telefonische reserveringen niet bereikbaar.

Sponsors

logo oranje fondslogo-texelfonds.pngsponsoren-samen_een_texel_-_kopie.pngsponsoren-stichting_steun_emilia_gollards_-_kopie_-_kopie.pngsponsoren-gemeente_texel.pngsponsoren_VSBfonds.jpg sponsoren_logo-teso.jpg logo_deko.pngrabobank-logo-png.pngcropped-Logo-Stiftexel-505x218.png

Dorpscommissie Eierland

logo-krim.png

Contact

Het Eierlandsche Huis

Klimpstraat 33
1795 AL De Cocksdorp
e-mail: peter@eetcafedietwee.nl & ruud@eetcafedietwee.nl
Peter 06-50615466 of Ruud 06-54706848

Openingstijden

Maandag open vanaf 14:00 uur
Dinsdag open vanaf 14:00 uur
Woensdag open vanaf 14:00 uur
Donderdag open vanaf 14:00 uur
Vrijdag open vanaf 14:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten